ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου – Εννέα συλλήψεις

Δεκάδες αστυνομικοί ερευνούν πόρτα-πόρτα

Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου – Εννέα συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Αστυνομίας στο κτίριο που στεγάζεται η φοιτητική εστία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό στην Πολυτεχνειούπολη στους Ζωγράφου.

Οι πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν έρευνα πόρτα-πόρτα στα δωμάτια της εστίας ενώ όπου δεν έβρισκαν ένοικο παραβίαζαν το οίκημα αναζητώντας άτομα που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος επιτέθηκε με το κατσαβίδι στην ανθυπαστυνόμο στο χώρο του Πανεπιστημίου προτού δεχθεί τα πυρά από το υπηρεσιακό της όπλο, διέμενε στο χώρο της εστίας και προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομικής έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί συνολικά εννέα άτομα από την εν λόγω επιχείρηση.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ζωγράφου, λόγω πυροβολισμών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Όλα ξεκίνησαν από μια επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για ναρκωτικά στις παλιές φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 τα ξημερώματα, έπειτα από πληροφορίες ότι οι φοιτητικές εστίες χρησιμοποιούνταν για διακίνηση ναρκωτικών αλλά και ως ορμητήριο για ληστείες και διαρρήξιες στην ευρύτερη περιοχή. Συμμετείχαν άντρες των ΕΚΑμ, της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας αλλά και του Αλλοδαπών.

Ενώ η επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη, μία ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφάσισε να αποχωρήσει με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο. Τη στιγμή που κατευθυνόταν προς αυτό, δέχτηκε επίθεση με κατσαβίδι από άντρα, αλβανικής καταγωγής, περίπου 30 ετών.

Η ανθυπαστυνόμος για να αποκρούσει την επίθεση πυροβόλησε στα πόδια τον 30χρονο με το υπηρεσιακό της όπλο.

Ο άντρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμενε σε φοιτητική εσία μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Οι τραυματίας ήταν σεσημασμένος. Στο νοσοκομείο 401 μεταφέρθηκε και η γυναίκα ανθυπαστυνόμου μετά την επίθεση του δέχθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.