
Οι επιθέσεις των Ουκρανών στην Χερσώνα είναι συνεχείς και οι Ρώσοι αναγκάστηκαν λόγω της αριθμητικής υπεροχής των δυνάμεων του Κιέβου να συμπτυχθούν σε νέα αμυντική γραμμή.
Η ουκρανική πίεση συνεχίζεται αλλά οι Ρώσοι διατείνονται ότι περιμένουν την έναρξη του χειμώνα και να μεταφέρουν όλες τις απαραίτητες ενισχύσεις για να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.
Στο μέτωπο της Λιμάν, η οδός ανεφοδιασμού της Kremenin δεν έχει ακόμα αποκοπεί αλλά πολύ δύσκολα θα διατηρηθεί η μικρή αυτή πόλη υπό ρωσικό έλεγχο.
Προς το παρόν οι Ουκρανοί εκμεταλλεύονται την αριθμητική τους υπεροχή και προσπαθούν να αποκομίσουν τα περισσότερα δυνατά εδαφικά κέρδη.
https://twitter.com/200_zoka/status/1577225705745977344
https://twitter.com/200_zoka/status/1577027171855392768?s=20&t=Pcd6i_9cVv79pFvtAhJCmg
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.