ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζεται με ταχύ ρυθμό η ανοικοδόμηση της Μαριούπολης (φωτό)

Νέες πολυκατοικίες και σχολεία χτίζονται σε όλη την πόλη

Συνεχίζεται με ταχύ ρυθμό η ανοικοδόμηση της Μαριούπολης (φωτό)

Μετά από 15 μήνες αιματηρού πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, η πόλη της Μαριούπολης βρίσκεται στο δρόμο της ανασυγκρότησης και της ανάπλασης αναφέρει η ρωσική κυβέρνηση.

Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες νεόδμητων πολυκατοικιών στην πόλη-λιμάνι της περιοχής Ντονμπάς, την πόλη που επλήγη περισσότερο κατά τους πρώτους μήνες του 15μηνου πολέμου.

“Σήμερα, είναι (η Μαριούπολη) μια πολυσύχναστη, ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη με νεόκτιστες συνοικίες, νοσοκομεία, σχολεία και παιδικούς σταθμούς”, έγραψε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες των διαμερισμάτων που έχουν ρωσικές τοιχογραφίες και των παιδικών σταθμών.

“Σήμερα (20 Μαΐου) συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που η πόλη της Μαριούπολης απελευθερώθηκε από τους νεοναζί του καθεστώτος του Κιέβου που χρησιμοποιούσαν τους πολίτες της ως ανθρώπινη ασπίδα”, πρόσθεσε το ρωσικό ΥΠΕΞ στην ανάρτησή του στο Twitter μαζί με το hashtag “See4Yourself”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.