
Συνεχίζεται το «ξήλωμα» του δικτύου της Μοσάντ στο Ιράν καθώς συνελήφθησαν τρία ένοπλα στελέχη της νότια της Τεχεράνης.
🇮🇷 Iran, Al-Mayadeen correspondent:
— Three armed Mossad spies were arrested south of Tehran. They were planning to carry out terrorist operations. pic.twitter.com/rt1zcMl1DF
— Sprinter Observer (@SprinterObserve) June 16, 2025
Ένα δίκτυο το οποίο υπέδειξε στην ισραηλινή Αεροπορία τους κύριους στόχους, πραγματοποίησε δολιοφθορές και δολοφόνησε ανώτερους στρατιωτικούς, αστυνομικούς και πυρηνικούς επιστήμονες.
Πλέον όμως φαίνεται ότι οι Ιρανοί έχουν «συνέλθει» και έχουν ξεκινήσει το «ξήλωμα» του δικτύου.
As Iran continues its crackdown on Mossad agents, it has emerged that many of them are Indian, some of whom were linked to the Indian intelligence agency. pic.twitter.com/KD7LbA3pUd
— Sprinter Observer (@SprinterObserve) June 16, 2025
Μάλιστα οι Ιρανοί καταγγέλλουν ότι πολλοί από τους πράκτορες της Μοσάντ που έχουν συλληφθεί είναι Ινδοί!
Και όχι τυχαίοι Ινδοί άλλα στελέχη της ειδικής υπηρεσίας πληροφοριών.
Εάν αληθεύει εξηγεί πως η Μοσάντ δημιούργησε ένα τόσο μεγάλο δίκτυο μέσα στο Ιράν το οποίο στην κρίσιμη νύχτα της έναρξης της σύγκρουσης με την επίθεση της ισραηλινής Αεροπορίας αποδείχτηκε καταλυτικής σημασίας.
28 Jеwish MOSSAD spies have just been arrested in Iran.
What should happen to them? pic.twitter.com/7O7vDvUqrA
— Dr. Anastasia Maria Loupis (@DrLoupis__) June 16, 2025
Μέχρι πριν λίγες ώρες είχαν συλληφθεί 73 Ινδοί κατηγορούμενοι για κατασκοπεία και δολιοφθορές για λογαριασμό της Μοσάντ και 28 Ισραηλινοί πράκτορες της ισραηλινής υπηρεσίας.
Οι Ιρανοί ξέρουν αν θέλουν να μην χάσουν σε αυτή τη σύγκρουση πρέπει να εξαλείψουν ολοκληρωτικά ισραηλινό δίκτυο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.