ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μπαράζ» ρωσικών πυραυλικών επιθέσεων – Μαζικά υποχρεωτικά blackout των Ουκρανών για να μην πέσει το σύστημα!

«Πραγματοποιήθηκαν τρία πυραυλικά κύματα και περιμένουμε και τέταρτο» λέει το Κίεβο

«Μπαράζ» ρωσικών πυραυλικών επιθέσεων – Μαζικά υποχρεωτικά blackout των Ουκρανών για να μην πέσει το σύστημα!

Συνεχίστηκαν αδιαλείπτως από το πρωί οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στο σύνολο της ουκρανικής επικράτειας πλήττοντας ενεργειακές υποδομές και διακόπτοντας την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος τουλάχιστον στην μισή Ουκρανία.

Οι Ρώσοι χτύπησαν το Κίεβο, το Χάρκοβο, την Οδησσό, το Kryvyi Rih,  την Zαπορίζια, το Dnepropetrovsk, το Khmelnitsky και αυτή την στιγμή έχουν γίνει «black out» έκτακτης ανάγκης στην περιοχή του Κιέβου, στην Πολτάβα, στο  Zhytomyr, στο Dnepropetrovsk , στην Ζαπορίζια και στο Khmelnitsky.

Μέχρι τώρα οι Ρώσοι έχουν χτυπήσει με 3 πυραυλικά κύματα και οι Ουκρανοί αναμένουν και 4ο με άλλους 100 πυραύλους!

Το τρίτο κύμα τελείωσε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς μονάχα στο πρώτο πρωινό πυραυλικό κύμα, οι Ρώσοι εκτόξευσαν 40 πυραύλους cruise Kalibr/Kh-101 από ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά.

Στο σύνολο του Μπάκχμουτ διεξάγονται μάχες και βομβαρδίζονται ουκρανικές θέσεις. Πιστεύεται ότι έχουν απομείνει στην πόλη περίπου 10.000 Ουκρανοί στρατιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.