ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λέσβο – Νεκρός ένας 23χρονος

Ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λέσβο – Νεκρός ένας 23χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 23χρονο και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων βαριά σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο 6ο χιλιόμετρο Ερεσού-Μεσοτόπου στη Λέσβο.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί, βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο 23χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ο 17χρονος συνοδηγός με πολλαπλά κατάγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.