ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος 6χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καθυστέρησε η μεταφορά της στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

«Το παιδί μεταφέρθηκε με όχημα της οικογένειας στο νοσοκομείο»

Θάνατος 6χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καθυστέρησε η μεταφορά της στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την 6χρονη από τη Θεσσαλονίκη που «έφυγε» από τη ζωή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από δύο ανακοπές καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καθυστέρηση λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

«Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, καθώς όπως γνωρίζω βρισκόταν σε άλλο περιστατικό και έτσι το παιδί μεταφέρθηκε με όχημα της οικογένειας στο νοσοκομείο», ανέφερε ο δήμαρχος Σοχού, Αθανάσιος Λέτσιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.