ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Θερμό» το βράδυ του Σαββάτου με τρεις επιθέσεις με μολότοφ κατά αστυνομικών – Σε Εξάρχεια και Ζωγράφου

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο προσαγωγές, όμως οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι

«Θερμό» το βράδυ του Σαββάτου με τρεις επιθέσεις με μολότοφ κατά αστυνομικών – Σε Εξάρχεια και Ζωγράφου

Το βράδυ του Σαββάτου, σημειώθηκαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Τα περιστατικά, δύο στα Εξάρχεια και ένα στου Ζωγράφου, σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ έγιναν δυο προσαγωγές.

Συγκεκριμένα, στις 00:25 τα ξημερώματα, στην οδό Διδότου στα Εξάρχεια, ομάδα περίπου 20-25 κουκουλοφόρων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με πέτρες και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Ομάδα αγνώστων αποτελούμενη από περίπου 40 άτομα, λίγα λεπτά αργότερα στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Κωλέττη έριξε μολότοφ σε άλλη διμοιρία των ΜΑΤ. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο προσαγωγές, όμως οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τέλος, στου Ζωγράφου, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, άγνωστοι επιχείρησαν να χτυπήσουν περιπολία της ομάδας Δράση, η οποία διερχόταν από την οδό Κοκκινοπούλου, ρίχνοντας μολότοφ από αερογέφυρα, ωστόσο, δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.