ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσ/νίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που σήκωνε χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς

Έστελναν παραπλανητικά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα πολιτών

Θεσ/νίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που σήκωνε χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες και «σήκωναν» χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μάλιστα, συνελήφθησαν αρκετά μέλη της σπείρας σε διάφορες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και η Θεσσαλονίκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη σπείρα ενέχεται σε περισσότερες από 80 περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών.

Σε ό,τι αφορά στη μέθοδο που χρησιμοποιούσαν οι απατεώνες, φαίνεται πως έστελναν παραπλανητικά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα πολιτών και μέσω αυτών κατάφερναν να αποκτήσουν πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.