ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσ/νίκη: Ένταση έξω από τα δικαστήρια για τον 16χρονο Ρομά – Εκτοξεύτηκαν κοντάρια, καρέκλες και πέτρες (βίντεο)

Έγινε περιορισμένη χρήση χημικών

Θεσ/νίκη: Ένταση έξω από τα δικαστήρια για τον 16χρονο Ρομά – Εκτοξεύτηκαν κοντάρια, καρέκλες και πέτρες (βίντεο)

Ένταση επικρατεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκη, όπου είναι συγκεντρωμένοι συγγενείς του 16χρονου Ρομά, ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Ειδικότερα, οι Ρομά πέταξαν αντικείμενα και ξύλα προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, και έτσι οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ πέταξαν και χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Εκτοξεύτηκαν κοντάρια, καρέκλες, πέτρες, ενώ έγινε περιορισμένη χρήση χημικών.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη χρήση του υπηρεσιακού όπλου άσκησε στις 9:15 το πρωί ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης σε βάρος του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που οδηγήθηκε «κρυφά» στο Δικαστικό Μέγαρο από τους συναδέλφους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή έξω απ’ το γραφείο του οποίου βρίσκεται τώρα και αναμένει σκυθρωπός για να μπει μέσα. Πιθανότατα θα ζητήσει να πάρει τη νόμιμη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.