Θεσσαλονίκη: 11 αυτόφωρες συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη: 11 αυτόφωρες συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Οι αστυνομικοί της Γενικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν σε 11 αυτόφωρες συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, οι αυτόφωρες συλλήψεις έγιναν σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή κ.α.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας διενεργεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται στην αυτόφωρη τέλεση αδικημάτων καθώς και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης προέβησαν στην σύλληψη έντεκα ατόμων.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

8 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Μεταξύ αυτών και 40χρονος ημεδαπός στην περιοχή του Σταυρού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους (12,7) γραμμαρίων

2 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 34χρονου ημεδαπού καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν (4) καταδικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (5) ετών και (5) μηνών και φυλάκισης (2) ετών και (34) μηνών για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, για παράβαση του νόμου περί όπλων και για ενδοοικογενειακή βία. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για παράβαση του Νόμου περί Κώδικα Μετανάστευσης.

1 άτομο για απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πρόκειται για 37χρονο αλλοδαπό ο οποίος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.