ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου

Οι δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία δημιουργούν ένα νέο «τοπίο»...

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου

Η ενεργειακή κρίση που «μαστίζει» την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, λόγω των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία, έχει ως αποτέλεσμα ο ερχόμενος χειμώνας, να είναι ο πιο δύσκολος που θα βιώσουμε, καθώς χιλιάδες πολίτες δεν θα μπορούν να ζεσταθούν τις κρύες μέρες.

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση πως άγνωστοι κατάφεραν και έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου, στον δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, χωρίς μάλιστα, να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Εκπρόσωπος του Δασικού Συνεταιρισμού Μοδίου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, άγνωστοι κατάφεραν το διάστημα από 19 προς 20 Σεπτεμβρίου να σηκώσουν από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου 20 τόνους καυσόξυλα.

Όπως είχε ανακοινώσει ο δήμος Θέρμης, κάτοικοι των κοινοτήτων Λιβαδίου και Περιστεράς μπορούν να προμηθευτούν καυσόξυλα σε χαμηλή τιμή, υποβάλλοντας αίτηση στον δήμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.