ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: «Άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής» ο άνδρας που ποδοπάτησε γατάκι

«Έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει και σε ανθρώπους»

Θεσσαλονίκη: «Άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής» ο άνδρας που ποδοπάτησε γατάκι

Ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, προέβη σε μία αποτρόπαια πράξη, καθώς βρήκε ένα μικρό γατάκι στον δρόμο και το σκότωσε πατώντας το με το πόδι του.

Κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της πόλης, κατέγραψε την φρικιαστική πράξη.

Ο άντρας, αφού ελέγχει πως δεν τον κοιτάζει κανείς, πλησιάζει το μικρό γατάκι, το τσαλαπατάει και φεύγει ανενόχλητος.

Δυστυχώς, το ζωάκι κατέληξε, με το βίντεο να ανεβαίνει στο διαδίκτυο από φιλοζωική εταιρεία, η οποία προχώρησε σε καταγγελία.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της φιλοζωικής Θεσσαλονίκης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», Εύη Καλαϊτζίδου, πιθανότατα ο άντρας να έχει εντοπιστεί.

«Είναι άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει και σε ανθρώπους» δήλωσε η κ. Καλαϊτζίδου.

Η ίδια ανέφερε πως μέχρι τώρα του έχουν επιβληθεί μόνο ποινές με αναστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί στο βίντεο εμφανίζεται με καπέλο. Πρέπει να μην του αφήσουμε κανένα περιθώριο διαφυγής» είπε η ίδια αναφορικά με τη σύλληψη του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.