ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ο ιερόσυλος που είχε κλέψει τάματα αξίας 10.000 ευρώ από ιερό ναό στη Ν.Μηχανιώνα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έντεκα συνολικά ατόμων

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ο ιερόσυλος που είχε κλέψει τάματα αξίας 10.000 ευρώ από ιερό ναό στη Ν.Μηχανιώνα

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην εξιχνίαση κλοπής από τον Ιερό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από δέκα χρόνια.

Συγκεκριμένα η κλοπή είχε σημειωθεί το 2012 και ο δράστης είχε κλέψει χρηματικό ποσό αλλά και τάματα πιστών συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Εκτός από την εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής από τον Ιερό Ναό στη Νέα Μηχανιώνα, αστυνομικοί των τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης εξιχνίασαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα που διαπράχθηκαν στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έντεκα συνολικά ατόμων, εμπλεκομένων σε υποθέσεις κλοπών από καταστήματα, σε δρόμο και μοτοσικλέτας, κάποιοι εκ των οποίων λειτουργούσαν κατά μόνας και κάποιοι με συνεργούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.