ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε ο 51χρονος Αλβανός που αγνοούνταν – Είχε τραύμα από αλυσοπρίονο

Τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό

Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε ο 51χρονος Αλβανός που αγνοούνταν – Είχε τραύμα από αλυσοπρίονο

Νεκρός εντοπίστηκε ο 51χρονος Αλβανός τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά πληροφορίες, βρέθηκε, έξω από τη Θεσσαλονικη, με τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του.

Ανάμεσα σε άλλα εξετάζεται η εκδοχή να υπέστη τραυματισμό και να αφέθηκε στο σημείο τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες.

Καθώς εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του αλλοδαπού ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι’ αυτό συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφορη διαδικασία στη Θεσσαλονικη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.