Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Πρόκειται για Αλγερινούς υπηκόους

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, με την κατηγορία ότι διακινούσαν ναρκωτικά εντός του ΑΠΘ.

Πρόκειται για Αλγερινούς υπηκόους και μεταξύ αυτών ο 22χρονος που λίγες μέρες νωρίτερα είχε βουτήξει με χειροπέδες στον Θερμαϊκό για να ξεφύγει από αστυνομικούς, όταν τον συνέλαβαν, επειδή παρενοχλούσε περαστικούς στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Για το περιστατικό αυτό είχε παραπεμφθεί στο αυτόφωρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος (αυτοδικαίως) καθώς η δίκη του αναβλήθηκε, λόγω απουσίας μαρτύρων.

Λίγα 24ωρα αργότερα, όμως, ο 22χρονος συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά σε αστυνομική επιχείρηση στο πανεπιστημιακό κάμπους για κατοχή ναρκωτικών ουσιών που φαίνεται να προορίζονταν προς διακίνηση.

Η σύλληψή του, μάλιστα, ήταν επεισοδιακή καθώς στην προσπάθειά του να την αποφύγει, επιχείρησε να περάσει μέσα από τζαμαρία πόρτας, με συνέπεια να τραυματιστεί.

Πριν από τον τραυματισμό του φέρεται να πέταξε ένα τσαντάκι με έντεκα μικροδέματα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε κι ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Κατά την ίδια επιχείρηση, είχε συλληφθεί κι ο 31 ετών συγκατηγορούμενός του διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, κατείχε μικροδέμα κάνναβης και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.