ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ο 40χρονος «νίντζα» που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 71χρονο άνδρα τον Σεπτέμβριο του 2021

Ο ηλικιωμένος δέχθηκε γροθιά στο κεφάλι από τον 40χρονο μετά από λογομαχία που είχαν για τα σκυλιά τους

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ο 40χρονος «νίντζα» που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 71χρονο άνδρα τον Σεπτέμβριο του 2021

Την προσεχή Τρίτη 1η Νοεμβρίου αναμένεται να αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκιδικής, το περιστατικό του θανάτου 71χρονου συνταξιούχου που ενεπλάκη σε καβγά στις 18.09.2021 σε πάρκο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, μετά από διαπληκτισμό για τα σκυλιά τους, ενας 40χρονος και γνώστης πολεμικών τεχνών ( Ninjutsu), σεσημασμένος κατά πληροφορίες για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, ακολούθησε τον 71χρονο με τον οποίο διαπληκτίστηκε νωρίτερα και τον χτύπησε πισώπλατα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 71χρονος συνταξιούχος, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, να πέσει σε κώμα, να νοσηλευτεί σε καταστολή. Tελικά μετά από νοσηλεία ενός μήνα κατέληξε.

Ο 40χρονος, που δεν είχε προφυλακιστεί, διώκεται για θανατηφόρα σωματική βλάβη, που έχει ως ανώτατο όριο ποινής τα 10 χρόνια, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του 71χρονου είχε ζητήσει να αλλάξει η κατηγορία και να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια του ηλικιωμένου, μέσα στον βουβό της πόνο, ζητάει τη δικαίωσή της, καθώς, όπως τόνισαν ο άνθρωπός τους έφυγε εντελώς άδικα από τη ζωή πληρώνοντας, όπως χαρακτηριστικά λένε, την κτηνώδη επίθεση του κατηγορουμένου, γνώστη πολεμικών τεχνών, ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε την ηλικία αλλά ούτε και το γεγονός ότι ο άνθρωπός τους αποχωρούσε, χτυπώντας τον πισώπλατα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.