ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα μαζί με τον αδερφό του ο 32χρονος που πυροβολούσε σε κατάσταση αμόκ

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν 25 κιλά ναρκωτικών και 16.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα μαζί με τον αδερφό του ο 32χρονος που πυροβολούσε σε κατάσταση αμόκ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου ο 32χρονος που πυροβολούσε σε κατάσταση αμόκ στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 32χρονος Αλβανός που άνοιξε πυρ σε περιοχή του Φοίνικα το απόγευμα της Τρίτης, σκορπώντας τον τρόμο.

Μαζί του στον εισαγγελέα και ο 29χρονος αδερφός του, βρέθηκαν στο σπίτι μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

25 κιλά ναρκωτικών και 16.000 ευρώ στο σπίτι του 32χρονου στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμά του εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις 25 κιλά ναρκωτικών, κάνναβη και κοκαΐνη, όπως επίσης και 16.000 ευρώ.

Τα δύο παιδιά του δράστη βρίσκονται σε συγγενικό τους πρόσωπο, ενώ η γυναίκα του που γέννησε χθες παραμένει σε μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο.

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, όπου φιλοξενούνται. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 32χρονου βρίσκεται στη Μαιευτική Κλινική νοσοκομείου της πόλης, προκειμένου να γεννήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του αλβανικής καταγωγής δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οδηγείται μαζί με τον αδελφό του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.