ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονη αλλοδαπή μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με 8,5 κιλά ηρωίνης (φώτο)

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονη αλλοδαπή μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με 8,5 κιλά ηρωίνης (φώτο)

Περισσότερα από 8,5 κιλά ηρωίνης πριν αυτά διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων κατέσχεσαν έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 27χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (12-04-2023) εντοπίσθηκε η προαναφερόμενη στην περιοχή των Αμπελοκήπων και στην κατοχή της καθώς και σε έρευνα της οικίας της στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (8.561) γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της. iroini-1

Από την έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα είναι μέλος εγκληματικής ομάδας με ρόλο την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση των κατεχόμενων ποσοτήτων ηρωίνης στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. iroini02

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.