ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος που λήστευε γυναίκες υπό την απειλή σουγιά

Σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος που λήστευε γυναίκες υπό την απειλή σουγιά

Οι αστυνομικές αρχές, προχώρησαν χθες Τετάρτη στη σύλληψη ενός 32χρονου ο οποίος λήστευε γυναίκες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για ληστεία, κλοπή, παράβαση του Νόμου περί όπλων και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες χθες, Τετάρτη στο κέντρο της πόλης, ο 32χρονος αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 26χρονη, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι προηγουμένως, προσέγγισε 50χρονη και αφαίρεσε αιφνιδιαστικά το κινητό της τηλέφωνο.

Μάλιστα την 26χρονη, την απείλησε με αναδιπλούμενο σουγιά, ο οποίος βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, τρίμματα κάνναβης, (1) ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (85) ευρώ, (1) αιχμηρό αντικείμενο (τύπου ματσέτα) και το κινητό τηλέφωνο της 50χρονης, το οποίο αποδόθηκε στην ίδια.

Επίσης, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή κράτησή του για Νομοθεσία «Περί ναρκωτικών» και διάταξη και ένταλμα προσωρινής κράτησης του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οποία διατάσσεται η προσωρινή κράτησή του, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.