ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος που καλλιεργούσε κάνναβη και έκρυβε όπλο στην αποθήκη του

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος που καλλιεργούσε κάνναβη και έκρυβε όπλο στην αποθήκη του

«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς στην αποθήκη της κατοικίας ενός 42χρονου Έλληνα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη και ότι είχε στην κατοχή του και παράνομο όπλο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκηδόνας το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκαν στην αποθήκη ένα δενδρύλλιο κάνναβης που ο 42χρονος καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα, αποσπάσματα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων, αλλά και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που πιστοποιούσε ότι διακινούσε τις ποσότητες που τρυγούσε.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα και εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 42χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.