ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Θεσσαλονίκη: Τις 10 έφτασαν οι συλλήψεις για τα 100 κιλά κοκαΐνης – Ανάμεσά τους 68χρονος γιατρός

Εκτός από το φορτίο των ναρκωτικών, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό άνω των 100.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Τις 10 έφτασαν οι συλλήψεις για τα 100 κιλά κοκαΐνης – Ανάμεσά τους 68χρονος γιατρός

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., τις δέκα έφτασαν οι συλλήψεις για την υπόθεση των 100 κιλών κοκαΐνης που κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Εκτός από το φορτίο των ναρκωτικών, με προέλευση από τη Λατινική Αμερική, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό άνω των 100.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Ανάμεσα στους συλληφθέντες και 68χρονος γιατρός, παλιός γνώριμος των Αρχών

Μεταξύ αυτών είναι Έλληνες και Αλβανοί υπήκοοι, στους οποίους αποδίδεται συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Κατά πληροφορίες, εκ των «πρωταγωνιστών» και συλληφθέντων του κυκλώματος φέρεται 68χρονος Έλληνας γιατρός, παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών.

Το όνομά του -όπως επίσης αυτό του μικρότερου αδελφού του, δικηγόρου- είχε συνδεθεί με υποθέσεις λαθρεμπορίας τσιγάρων, καυσίμων και φαρμάκων, που απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές κατά τη δεκαετία του 1990 έως τις αρχές του 2000.

Παρά την πρόσφατη αποφυλάκισή του, με υφ’ όρον απόλυση, ο 68χρονος φαίνεται να συνέχισε την εγκληματική του δραστηριότητα και αυτή τη φορά συνελήφθη, κατηγορούμενος για εμπλοκή στο φορτίο των 100 κιλών κοκαΐνης.

Το παράνομο εμπόρευμα έφτασε το προηγούμενο διάστημα με κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι είχε πληροφορίες για την άφιξή του οπότε το έθεσε υπό διακριτική παρακολούθηση. Όταν παραλήφθηκε για να μεταφερθεί σε αποθήκη δυτικά της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις συλλήψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά ενημέρωση για την υπόθεση θα γίνει την Τετάρτη σε παρουσίαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.