Θήβα: Σε Αλβανό ποινικό ανήκει πιθανώς το πτώμα που ήταν θαμμένο σε χωράφι (βίντεο)

Η Ασφάλεια Θηβών διενεργεί προανάκριση για την μυστηριώδη υπόθεση

Θήβα: Σε Αλβανό ποινικό ανήκει πιθανώς το πτώμα που ήταν θαμμένο σε χωράφι (βίντεο)

Κάποια έγγραφα που βρέθηκαν μέσα στο παντελόνι του άνδρα, την σορό του οποίου βρήκαν εργάτες θαμμένη σε ένα χωράφι δίπλα στην επαρχιακή οδό Θηβών – Μουρικίου, το πρωί της Δευτέρας, ίσως οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.

Τα έγγραφα ανήκουν σε Αλβανό υπήκοο ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει ανθρωπολογική εξέταση και να συγκριθεί το γενετικό υλικό που συλλέχθηκε από τη σορό με αυτού του αλλοδαπού που είναι καταχωρημένο στην τράπεζα DNA της ΕΛ.ΑΣ., για να εξακριβωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση.

Η Ασφάλεια Θηβών διενεργεί προανάκριση για την μυστηριώδη υπόθεση.

Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι ο άγνωστος άνδρας ο σκελετός του οποίου εντοπίστηκε σε απόσταση οκτώ μέτρων από τον δρόμο είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Αλλιώς, για ποιον λόγο να το θάψει κάποιος σε απόμερο σημείο, ελπίζοντας ότι δεν θα βρεθεί ποτέ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, δύσκολα θα αποκαλύψει την αιτία θανάτου, καθώς η αποσύνθεση ήταν πολύ προχωρημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.