ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Κωνσταντίνου Παπανικόλα διέταξε ο εισαγγελέας

Προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου του

Τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Κωνσταντίνου Παπανικόλα διέταξε ο εισαγγελέας

Νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Κωνσταντίνου Παπανικόλα διέταξε ο εισαγγελέας, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου του.

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, και μετόχου του Kontra Channel.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο καναλάρχης κατέληξε στις 5/5/2023 σε οίκο ευγηρίας όπου είχε μεταφερθεί νωρίτερα την ίδια μέρα.

Γιατρός της δομής χορήγησε ιατρικό σημείωμα για τον θάνατό του και γι’ αυτόν το λόγο δεν έγινε τότε η νεκροψία-νεκροτομή.

Το βράδυ της Κυριακής από την οικογένεια του 81χρονου κατατέθηκε μήνυση για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά παντός υπευθύνου.

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του πρώην καναλάρχη

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας πέθανε υπό άγνωστες συνθήκες στις αρχές Μαΐου, με τον επιστήθιο φίλο του, Σπύρο Λαμπίρη, να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ. Ωρωπού, ζητώντας να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.

Μιλώντας στον Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, Στέλιος Σούρλας, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα. Ο εισαγγελέας έχει διακόψει την κηδεία και έχει διατάξει νεκροψία-νεκροτομή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου και των δημοσιογράφων της εκπομπής του Alpha, ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας μεταφέρθηκε από την κλινική όπου και νοσηλευόταν στον Ωρωπό, με ασθενοφόρο, σε άγνωστη τοποθεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.