ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα στο σταθμό Λαρίσης και στα δύο ξενοδοχεία (upd2)

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά

Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα στο σταθμό Λαρίσης και στα δύο ξενοδοχεία (upd2)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:28) Φάρσα αποδείχθηκαν, τα τηλεφωνήματα από άγνωστους για τοποθέτηση βομβών στον σταθμό Λαρίσης και σε δύο ξενοδοχεία, στις περιοχές του Μεταξουργείου και του Αγίου Παντελεήμονα.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά.


Η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από απειλητικά τηλεφωνήματα το πρωί της Κυριακής για βόμβα, προχώρησε σε εκκένωση του σταθμού Λαρίσης, καθώς και δύο ξενοδοχείων σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν βρέθηκε κάτι στους σταθμούς του Μετρό «Σταθμός Λαρίσης» και «Μεταξουργείο», αλλά και στον σταθμό του ΟΣΕ πλησίον του πρώτου.

Αντίθετα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στη Θ.Δηλιγιάννη, στα οποία υπήρξε επίσης τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Υπενθυμίζεται ότι για το λόγο αυτό διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.

Στις 8:40 το πρωί άγνωστος έκανε τρία τηλεφωνήματα λέγοντας ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες που θα εκραγούν μέσα στις επόμενες τρεις ώρες, στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία “Novotel” στη Μιχαήλ Βόδα και “Stanley” στη Θ. Δηλιγιάννη, κοντά στο Μεταξουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.