ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Titan: Στο «φως» ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης (βίντεο)

Το Λιμενικό των ΗΠΑ είχε «ακούσει» την καταστροφική έκρηξη αλλά άργησε να ειδοποιήσει την αμερικανική ακτοφυλακή

Titan: Στο «φως» ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης (βίντεο)

Την ώρα που οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στην ενδόρρηξη του Titan και τον ακαριαίο θάνατο των 5 επιβατών του μοιραίου υποβρυχίου έχουν ξεκινήσει ΗΠΑ και Καναδάς, στο «φως» ήρθε το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο της έκρηξης.

Ο πρώτος μεγάλος ήχος είναι η κύρια έκρηξη και οι επόμενοι ο «αντίλαλος» που μεταφέρεται στον βυθό.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, το Λιμενικό των ΗΠΑ είχε «ακούσει» την καταστροφική έκρηξη του βαθυσκάφους αλλά άργησε να ειδοποιήσει την αμερικανική ακτοφυλακή προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το σύστημα ανίχνευσης που διαθέτει.

Παράλληλα, αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι «ανθρώπινα λείψανα» περισυνελέγησαν από τα σύντριμμά του βαθυσκάφους, το οποίο ανασύρθηκε από τον βυθό του Ατλαντικού χθες.

Το Titan καταδύθηκε στις 18 Ιουνίου με σκοπό να φτάσει στο ναυάγιο του Τιτανικού, σε βάθος περίπου 4 χιλιομέτρων, και αναμενόταν να αναδυθεί επτά ώρες αργότερα.

Ωστόσο η επαφή μαζί του χάθηκε περίπου δύο ώρες μετά την αναχώρησή του από το πλοίο Polar Prince.

Έπειτα από μια τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, έγινε γνωστό ότι το βαθυσκάφος υπέστη «καταστροφική ενδόρρηξη» λίγη ώρα μετά την κατάδυσή του, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι πέντε επιβαίνοντες σε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.