ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το ISIS σχεδίαζε τη δολοφονία του Τζορτζ Μπους, λέει το FBI

Ενας Ιρακινός φέρεται να άρχισε τη συλλογή πληροφοριών και τη στρατολόγηση, σύμφωνα με το ένταλμα έρευνας

Το ISIS σχεδίαζε τη δολοφονία του Τζορτζ Μπους, λέει το FBI

Ενας Ιρακινός που ζει στις ΗΠΑ και κατηγορείται ότι σχετίζεται με στελέχη του ISIS σχεδίαζε να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους.

Οπως αποκάλυψε το Forbes, ο Σιχάμπ Αχμέντ ταξίδεψε στο Ντάλας τον Νοέμβριο για να τραβήξει βίντεο γύρω από την κατοικία πρώην προέδρου. Στόχος του ήταν και να στρατολογήσει ομάδα συμπατριωτών του.

Αυτά αναφέρονται σε αίτηση εντάλματος έρευνας του FBI η οποία κατατέθηκε στις 23 Μαρτίου και αποσφραγίστηκε αυτή την εβδομάδα στο Οχάιο.

Το FBI έφτασε στα ίχνη της ομάδας μέσω της εργασίας δύο εμπιστευτικών πληροφοριοδοτών και της παρακολούθησης λογαριασμού του φερόμενου ως συνεργάτη στο WhatsApp.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αχμέντ, σύμφωνα με το ένταλμα, ήθελε να δολοφονήσει τον Τζορτζ Μπους επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη δολοφονία πολλών Ιρακινών και τη διάσπαση της χώρας μετά τη στρατιωτική εισβολή των ΗΠΑ το 2003.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.