ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το Κίεβο επιχείρησε μαζικό χτύπημα στην Κριμαία – Είχε την «βοήθεια» νατοϊκών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου;

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τουλάχιστον 6 ουκρανικούς πυραύλους

Το Κίεβο επιχείρησε μαζικό χτύπημα στην Κριμαία – Είχε την «βοήθεια» νατοϊκών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου;

Εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα σε αρκετές πόλεις στην Κριμαία, ενώ οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής και ανέστειλαν την κυκλοφορία στη γέφυρα Κερτς.

Οι κάτοικοι άκουσαν εκρήξεις στη Σεβαστούπολη, στην πόλη Σάκι και στην περιοχή Γιεβπατόρια, ενώ βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media κάνω λόγο για πλήγμα στην αεροπορική βάση του Μπελμπέκ.

Σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας Flightradar24.com, ένα αεροσκάφος P-8A Poseidon του αμερικανικού ναυτικού, ένα αεροσκάφος RC-135W Rivet Joint της Βρετανικής αεροπορίας και ένα αμερικανικό drone RQ-4B Global Hawk, πέταξαν κοντά στην Κριμαία, πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, τουλάχιστον δύο ώρες πριν την αεροπορική επίθεση στη χερσόνησο.

Ο Ρώσος κυβερνήτης της Σεβαστούπολης, Mikhail Razvozhaev, ανέφερε ότι η αεράμυνα επιχειρούσε στην πόλη και τουλάχιστον έξι πύραυλοι καταρρίφθηκαν. Τα συντρίμμια ενός πυραύλου έπεσαν σε ένα κενό οικόπεδο στην περιοχή Lyubimovka.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε έναν σταθμό ραντάρ του συστήματος αεράμυνας των Ρώσων στην Κριμαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.