ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ρωσία ανακοίνωσε την καταστροφή αμερικανικών ρυμουλκούμενων πυροβόλων M777 από βλήματα cruise στο Λβιβ

Μαζί με μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών

Η Ρωσία ανακοίνωσε την καταστροφή αμερικανικών ρυμουλκούμενων πυροβόλων M777 από βλήματα cruise στο Λβιβ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε πως “Πύραυλοι cruise υψηλής ακριβείας Kalibr κατέστρεψαν κοντά στην περιοχή Ζολοτσίβ μια αποθήκη πυρομαχικών ξένων όπλων που προμήθευσαν στην Ουκρανία οι χώρες του ΝΑΤΟ, κυρίως πυροβόλα M777 διαμέτρου 155 χιλιοστών”.

To Κίεβο επανειλημμένα ζητάει την αποστολή νέων πυροβόλων Μ777 αλλά όπως φαίνεται δεν μπορεί να προστατέψει ούτε αυτά που παραλαμβάνει.

Προκαλεί εντύπωση η ευκολία (και δεν είναι ρωσική προπαγάνδα) με την οποία οι Ρώσοι καταστρέφουν τα φορτία με δυτικό οπλισμό που καταφθάνουν στην Ουκρανία.

Δείχνουν να γνωρίζουν όλα τα δρομολόγια, τους χώρους αποθήκευσης μέχρι και τους χώρους ανάπτυξης.

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο ρωσόφωνος πληθυσμός έχει αρχίσει ενεργά να βοηθάει τις ρωσικές δυνάμεις προσφέροντας σημαντικές πληροφορίες.

Ακόμα και ο βρετανικός Independent σήμερα με άρθρο του παραδέχτηκε ότι στις ουκρανικές δυνάμεις συμμετέχουν πάνω από 20.000 Δυτικοί.

Άλλες πληροφορίες λένε πως είναι 40.000 που σημαίνει ότι υπήρχε ένα αφήγημα περί παλλαϊκής ουκρανικής αντίστασης το οποίο μάλλον δεν ισχύει.

Το 45% του πληθυσμού είναι ρωσόφωνοι και από ότι φαίνεται δεν νιώθουν ιδιαίτερα Ουκρανοί.

https://twitter.com/theallineed/status/1536973820501819392

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/coope125/status/1536991751411535872

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.