ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

To σύστημα των Δημοκρατικών οδήγησε τον Ρ.Τζουλιάνι σε πτώχευση

Κατέθεσε την αίτηση σε πτωχευτικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης

To σύστημα των Δημοκρατικών οδήγησε τον Ρ.Τζουλιάνι σε πτώχευση

Φαίνεται πως το οργανωμένο σύστημα των Δημοκρατικών τείνει να γίνει καθεστώς στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να καταφέρει να οδηγήσει σε πτώχευση ακόμα και ένα βαρυσήμαντο στέλεχος των Ρεπουμπλικανών όπως ο Ρούντι Τζουλιάνι.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι κατέθεσε σήμερα αίτηση πτώχευσης, λίγες ημέρες αφότου ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσινγκτον αποφάσισε ότι πρέπει να καταβάλει περισσότερα από 148 εκατ. δολάρια.

To ποσό αφορά αποζημίωση σε δύο πρώην δημόσιους υπαλλήλους στην Τζόρτζια, τις οποίες υποτίθετιαι ότι δυσφήμησε εξαπολύοντας κατηγορίες για το ότι «βοήθησαν στη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος το 2020».

Ο Τζουλιάνι, κατέθεσε την αίτηση σε πτωχευτικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Σε αυτήν αναφέρει ότι οι οφειλές και οι υποχρεώσεις του ανέρχονται μεταξύ 100 και 500 εκατ. δολαρίων, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία του δεν ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Στην αίτηση αναφέρεται επίσης οφειλή προς τον Χάντερ Μπάιντεν, χωρίς να διευκρινίζεται το ύψος αυτής.

Τον Σεπτέμβριο, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μήνυσε τον Τζουλιάνι για κλοπή προσωπικών δεδομένων από τον φορητό υπολογιστή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή, ο Χ.Μπάιντεν που κατηγορείται για τον μισό αμερικανικό ποινικό κώδικα θα λάβει και χρήματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.