ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το T-14 Armata εικονίζεται στο Λουγκάνσκ για δοκιμές

Το τανκ βρισκόταν κοντά στο χωριό Midginskaya

Το T-14 Armata εικονίζεται στο Λουγκάνσκ για δοκιμές

Το νεότερο άρμα μάχης της Ρωσίας T-14 Armata, σύμφωνα με τον στρατιωτικό ιστότοπο Bulgariamilitary.com, φέρεται να εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στο Λούγκανσκ.

Σύμφωνα με την πηγή, το τανκ βρισκόταν κοντά στο χωριό Midginskaya, με μια συνημμένη φωτογραφία που φέρεται να δείχνει το T-14.

Ωστόσο, η φωτογραφία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν είναι όντως από το Λουχάνσκ ή κάποιο ρωσικό πεδίο ασκήσεων.

Τα τελευταία χρόνια, η Ρωσία συχνά δοκιμάζει σε σε πραγματικές συνθήκες μάχης οπλικά συστήματα στην Συρία και στην Ουκρανία, όπως κάνουν και οι Αμερικανοί, Βρετανοί κλπ. στα διάφορα πεδία μαχών.

Το T-14 στην Ουκρανία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρμα διοίκησης για τα άλλα ρωσικά άρματα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του οχήματος.

Αυτή τη στιγμή, η πηγή υποστηρίζει ότι το T-14 είναι μόνο του στο πεδίο της μάχης και δεν υπάρχουν άλλες μονάδες του ίδιου μοντέλου που έχουν σταλεί εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άνοιξη η Ρωσία έχει ξεκινήσει την παραγωγή χαμηλού ρυθμού του οχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.