Τονωτικά φάρμακα, ναρκωτικά και ενέσεις βρίσκουν οι Ρώσοι στο Azovstal (φωτό)

Φόβοι ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα στα έγκατα δυτικοί μισθοφόροι που καταστρέφουν στοιχεία

Τονωτικά φάρμακα, ναρκωτικά και ενέσεις βρίσκουν οι Ρώσοι στο Azovstal (φωτό)

Με την μαζική παράδοση περίπου 2.500 μαχητών (κυρίως Ουκρανών) στις ρωσικές δυνάμεις, άρχισε η επιχείρηση περαιτέρω κατάληψης και εκκαθάρισης της τεράστιας βιομηχανικής ζώνης του AZOVSTAL στην Μαριούπολη.

Επί πολλές εβδομάδες η συγκεκριμένη τοποθεσία αποτελούσε έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τη Μόσχα αλλά και τους ρωσόφωνους του Ντονμπάς για πολλούς λόγους.

Ένας εξ αυτών ήταν οι αδίστακτοι μαχητές που κρύβονταν στο δαιδαλώδες σύστημα υπόγειων τούνελ πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος.

Εικάζεται πως Αμερικανοί, Γάλλοι και Καναδοί αξιωματούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο AZOVSTAL “φυλάσσοντας” ή ακόμα και προσπαθώντας να καταστρέψουν αποδεκτικά στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να πέσουν σε ρωσικά χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλά τονωτικά φάρμακα, ναρκωτικά και ενέσεις έχουν ήδη βρεθεί από τα ρωσικά στρατεύματα:

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.