ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τουλάχιστον δύο νεκροί από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Τυνησία

Το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της χώρας

Τουλάχιστον δύο νεκροί από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Τυνησία

Δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των βόρειων ακτών της Τυνησίας, μετά τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου με 4 επιβαίνοντες, το οποίο είχε χαθεί από τα ραντάρ στη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

 «Το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, συμπληρώνοντας ότι μέχρι στιγμής «έχουν ανασυρθεί δύο πτώματα και ορισμένα συντρίμμια». Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων συνεχίζεται, με τη συνδρομή ομάδας δυτών.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι αγνοείται η τύχη στρατιωτικού ελικοπτέρου που εκτελούσε νυχτερινή πτήση στην περιοχή της Μπιζέρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Οκτώβριο του 2021, τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στη διάρκεια νυχτερινής άσκησης στην περιοχή της Γκαμπές, στη νότια Τυνησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.