ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικά ΜΜΕ: «H σύγκρουση με την Τουρκία θα φέρει καταστροφή στην Ελλάδα»

«Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν»

Τουρκικά ΜΜΕ: «H σύγκρουση με την Τουρκία θα φέρει καταστροφή στην Ελλάδα»

Ο συντάκτης της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Sabah Μεχμέτ Μπαρλάς, τονίζει πως «εάν οι ενέργειες της Ελλάδας κατά της Τουρκίας οδηγήσουν τελικά σε ένοπλη σύγκρουση, θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για τις δύο χώρες», ο παρουσιάζοντας την χώρα μας ως «πηγή» των προκλήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Μπαρλάς, υπενθυμίζει τα γεγονότα που οδήγησαν το 1922 στη ήττα της Ελλάδας στην Μικρά Ασία και την καταστροφή που ακολούθησε, καθώς και στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, «Ειρηνευτική Επιχείρηση» όπως την αποκαλούν προκλητικά οι Τούρκοι.

«Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν» τονίζει ο αρθρογράφος της Σαμπάχ, σημειώνοντας: «Με προκλητικές ενέργειες και πολεμοχαρείς κραυγές εναντίον της Τουρκίας, η Ελλάδα δεν θα φτάσει πουθενά και θα της συμβούν άσχημα πράγματα».

Αν και τάσσεται υπέρ της ειρήνης ανάμεσα στις δύο χώρες, λέγοντας πως «η Τουρκία δεν θα πρέπει να σκέφτεται τον πόλεμο», ο Μπαρλάς τονίζει πως πρέπει να υπενθυμίζεται στην Ελλάδα το 1922 ως παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί, εάν υπάρξει πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχή μου είναι το Αιγαίο να αποτελέσει μια θάλασσα ειρήνης» καταλήγει στο άρθρο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.