ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τούρκος «αναλυτής»: «Να πάψει να φωτογραφίζεται ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ στα νησιά γιατί θα υποστεί τις συνέπειες»

«Ο πόλεμος δεν είναι φωτογράφιση»

Τούρκος «αναλυτής»: «Να πάψει να φωτογραφίζεται ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ στα νησιά γιατί θα υποστεί τις συνέπειες»

Ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας Αμπντουλλάχ Αγάρ, μιλώντας σε πάνελ εκπομπής του φιλοκυβερνητικού δικτύου Haber Global, με θέμα μεταξύ άλλων τις δυνατότητες του νέου πυραύλου «Tayfun» να πλήξει και την Ελλάδα, ειρωνεύτηκε τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο, για την πρόσφατη φωτογράφισή του με στρατιώτες στο Επιτηρητικό Φυλάκιο Ψαρών, ανάμεσά τους και έναν στρατιώτη – μάγειρα.

Όλοι οι Τούρκοι «αναλυτές» έχουν γίνει κουραστικοί, αλλά εξυπηρετούν το παιχνίδι του Ρ.Τ.Ερντογάν δημιουργώντας ένα κλίμα συνεχούς κρίσης με την Ελλάδα, ώστε να συσπειρώσει την εκλογική του βάση.

«Επιτρέψτε μου να κάνω μία μικρή ειρωνεία. Αν προσέξετε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, διακρίνεται εκεί πέρα ένας μάγειρας στρατιώτης που φορά λευκή ποδιά. Μήπως έσφαξαν κάποιο κουρμπάνι εκεί, μήπως δηλαδή ο ίδιος πήγε εκεί να σφάξει κάποιο κουρμπάνι; Πρέπει να το δούμε αυτό, πρέπει να δούμε τι έσφαξαν. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου πρέπει να αντιληφθεί καλά πως ο πόλεμος δεν μοιάζει με τη φωτογράφιση με στρατιώτες με λευκή ποδιά» δήλωσε ο Τούρκος ειδικός, απειλώντας τον πως εάν συνεχίσει να φωτογραφίζεται με στρατιωτικές φρουρές σε νησιά που η Τουρκία θεωρεί «αποστρατιωτικοποιημένα» τότε «ενδεχομένως θα υποχρεωθεί να υποστεί και τις συνέπειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε συγκεκριμένα «ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας δεν είναι ένας αρχηγός Γενικού Επιτελείου που έχει δει πόλεμο. Θεωρητικά μελετά τον πόλεμο, και από την άλλη κινείται με μία βασική ασθένεια που υπάρχει στους στρατιωτικούς και η οποία όταν δεν ελέγχεται μπορεί να οδηγήσει μία χώρα στην καταστροφή. Αν συνεχίσει να φωτογραφίζεται και να προκαλεί πολύ σοβαρές χώρες όπως η Τουρκία, τότε ενδεχομένως θα υποχρεωθεί να υποστεί και τις συνέπειες» κατέληξε ο Αγαρ, έχοντας πίσω του χάρτη με τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και τις αποστάσεις τους από τα Μικρασιατικά Παράλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.