Ενοχλημένη η Τουρκία από την απόκτηση Rafale από την Ελλάδα – «Μεταχειρισμένα αεροσκάφη»

Ενοχλημένη η Τουρκία από την απόκτηση Rafale από την Ελλάδα – «Μεταχειρισμένα αεροσκάφη»

Εμφανώς ενοχλημένη εμφανίζεται η Τουρκία μετά την παράδοση του πρώτου γαλλικού αεροσκάφους Rafale στην Ελλάδα, με τα φιλοκυβερνητικά μέσα να τα χαρακτηρίζουν ως «μεταχειρισμένα».

«Τα μεταχειρισμένα αεροσκάφη της Γαλλίας προκάλεσαν μεγάλη χαρά στην Ελλάδα» σχολιάζει η εφημερίδα Βατάν, αναφέροντας το κλίμα ενθουσιασμού στα ελληνικά ΜΜΕ για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών.

«Η αεροπορική υπεροχή του Αιγαίου μετατοπίζεται προς την Ελλάδα: Η Αθήνα λαμβάνει τα πρώτα αεροσκάφη Rafale» είναι ο τίτλος ανάλυσης της ενημερωτικής πύλης boldmedya.com.

«Η Ελλάδα πλήρωσε μια περιουσία στα ξεπερασμένα μαχητικά της Γαλλίας» επισημαίνει το Α Ηaber υποστηρίζοντας -φανερά εκνευρισμένo- πως : «Απελπισμένη ενάντια στην ισχύ της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα προχώρησε σ’ ένα άλλο πλήγμα στην βυθισμένη οικονομία της με την αγορά 18 μαχητικών Rafale».

«Η Ελλάδα παραλαμβάνει τα πρώτα αεροσκάφη που παραγγέλθηκαν από τη Γαλλία» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ενημερωτικής πύλης egenews.web.tr, παρουσιάζοντας τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες η απόκτηση των Rafale από την Ελλάδα, της εξασφαλίζει υπεροχή έναντι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.