Ε.Τατάρ: «Οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε όλη την Κύπρο»

Ε.Τατάρ: «Οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε όλη την Κύπρο»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις.

Ειδικότερα, υποστήριξε ότι η μόνη λύση είναι τα δύο κράτη και η στήριξη της Τουρκία και κατηγόρησε τους Ελληνοκύπριους ότι «με την Κρήτη και τη Ρόδο και την Κύπρο θέλουν τη μεγάλη Ελλάδα».

«Είναι ξεκάθαρο πως οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε όλη την Κύπρο. Μετά την Κρήτη και την Ρόδο θέλουν ως 13ο νησί να εντάξουν την Κύπρο στην Ελλάδα. Έχουν στήσει όλη τους την πολιτική για την Μεγάλη Ελλάδα.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα, όλοι γνωρίζουν πως δεν μπορεί να υπάρχει συμφωνία συνεταιρισμού, το ξέρουν και οι ΗΠΑ και οι Ε.Ε. Εμείς δεν πρέπει να βγούμε από τον ορθό δρόμο. Κι αυτός είναι τα δυο κράτη και η στήριξη της Τουρκίας», δήλωσε ο κ. Τατάρ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.