ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι “ψύλλος” – Μετά από το 1974 μας προκαλεί και εξοπλίζεται»

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι “ψύλλος” – Μετά από το 1974 μας προκαλεί και εξοπλίζεται»

Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν -για θέματα Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής- Μεσούτ Χακκί Τζασίν, εξαπέλυσε νέους λεονταρισμούς και απειλές κατά της Ελλάδας.

Ειδικότερα, στη διάρκεια παρουσίας σε εκπομπή του CNN Turk, ο Τζασίν αναφέρθηκε στην ένταση που υπάρχει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, προειδοποιώντας προκλητικά πως: «Ένας κανονικός Έλληνας δεν πρέπει να καβγαδίζει με Τούρκο, διότι ξέρει πως θα φάει ξύλο».

Σχολιάζοντας τους νέους ελληνικούς εξοπλισμούς και την απόκτηση γαλλικών αεροσκαφών Rafale για την Πολεμική Αεροπορία, ο σύμβουλος Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής του προέδρου Ερντογάν, χαρακτήρισε την Ελλάδα «ψύλλο» που σηκώνει ανάστημα απέναντι στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα ένας ψύλλος σηκώνεται και έναντι σε ένα μεγάλο κράτος σαν την Τουρκία, μετά από το 1974 μας προκαλεί και εξοπλίζεται» δήλωσε, υπενθυμίζοντας τα όσα πέτυχε η Τουρκία το καλοκαίρι του 1974 στην Κύπρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.