Ποιες κυρώσεις και ποιοι S-400; – Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του για την στήριξη στο Αφγανιστάν

Ποιες κυρώσεις και ποιοι S-400; – Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του για την στήριξη στο Αφγανιστάν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογο του Χουλουσί Ακάρ είχε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, με τον Αμερικανό υπουργό να ευχαριστεί την Τουρκία για τη υποστήριξη που παρέχει στην αποστολή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου, «ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Τούρκο υπουργό Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ για να ευχαριστήσει την Τουρκία για τη μακρά και σημαντική υποστήριξή της στην αποστολή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι. Συμφώνησαν να παραμείνουν σε συνεχή επαφή σχετικά με τυχόν μελλοντικές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο.

Ο υπουργός (Λόιντ Όστιν) ευχαρίστησε τον υπουργό Ακάρ για τα συλλυπητήριά του για τους Αμερικανούς στρατιώτες που χάθηκαν στη χθεσινή επίθεση στην Καμπούλ. Ο υπουργός επιβεβαίωσε τη διαρκή αμυντική σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας όπως αποδείχθηκε πρόσφατα από την ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο Αφγανιστάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.