ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τ.Γιαϊτζί: «Το 2016 οι Έλληνες θα εισέβαλαν στην δυτική Τουρκία – Μαζί με μέλη της FETO»

Τ.Γιαϊτζί: «Το 2016 οι Έλληνες θα εισέβαλαν στην δυτική Τουρκία – Μαζί με μέλη της FETO»

Ο «θεωρητικός» της Γαλάζιας Πατρίδας και του τουρκο-λιβυκού μνημονίου, απόστρατος ναύαρχος και πρώην αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ Τζιχάντ Γιαϊτζί, υποστηρίζει πως η Ελλάδα είχε σχέδιο για εισβολή στη δυτική Τουρκία εάν πετύχαινε το πραξικόπημα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Ιούλιο του 2016.

Οι απαιτήσεις της Ελλάδας

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ulusal Kanal, ο Τζιχάντ Γιαϊτζί είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά μόνο οι απαιτήσεις της Ελλάδας.

Τόνισε ότι τα 23 νησιά, στο Αιγαίο, αποδόθηκαν στην Ελλάδα με τις συμφωνίες των Παρισίων και της Λωζάνης, με τον όρο να είναι αποστρατικοποιημένα.

Κατά συνέπεια, η Ελλάδα, εξοπλίζοντας και στρατιωτικοποιώντας αυτά τα νησιά, κατάργησε με τα ίδια της τα χέρια αυτόν τον όρο παράδοσης της κυριαρχίας της.

Η… εισβολή στη Δυτική Τουρκία

Επίσης, ανέφερε ότι, αν πετύχαινε το πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016 οι Ελληνες θα εισέβαλαν στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στις 15 Ιουλίου του 2016, αυτοί (οι Ελληνες) στο πλαίσιο της Μεγάλης Ιδέας, μαζί με τα μέλη της FETO, θα έκαναν κανονική εισβολή στη δυτική Τουρκία. Θα έκαναν κανονική εισβολή» επισήμανε ο Τζιχάντ Γιαϊτζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.