ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Αθήνα τη Δευτέρα και Τρίτη ο Εκρέμ Ιμάμογλου – Με ποιους θα συναντηθεί;

Στην Αθήνα τη Δευτέρα και Τρίτη ο Εκρέμ Ιμάμογλου – Με ποιους θα συναντηθεί;

Στραμμένο στην επίσκεψη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Αθήνα, είναι το ενδιαφέρον της τουρκικής κυβέρνησης, περιμένοντας να δει με ποιους θα συναντηθεί και τι μηνύματα θα σταλούν.

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα, την Τρίτη και την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Σκάι. Αναμένεται να βρεθεί στο δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας ανταποδίδοντας έτσι την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Πόλη ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης τον περασμένο Μάρτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα τότε, ο Ιμάμογλου απέδειξε τις θερμές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο δημάρχους, ανταποκρινόμενος στην πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη να επισκεφθούν από κοινού τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, κάτι που είχε να πράξει δήμαρχος πάνω από 20 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.