ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο συνομιλητής του Κ.Μητσοτάκη – Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε το μισό Αιγαίο και δύο κράτη στην Κύπρο

Ο συνομιλητής του Κ.Μητσοτάκη – Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε το μισό Αιγαίο και δύο κράτη στην Κύπρο

Διμερή διάλογο με την Ελλάδα για το Αιγαίο ζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη επισήμως γιατί αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ζητά το μισό Αιγαίο ενώ δεν ξέχασε να αφήσει πίσω και την Κύπρο για την οποία ζητά δύο κράτη.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που σύμβουλοι του Κ.Μητσοτάκη ζητούν να γίνει διάλογος!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι οι δυο χώρες πρέπει να συζητήσουν για τα προβλήματα στο Αιγαίο αναφέροντας ότι πρέπει οι χώρες να μην αγνοούν την ύπαρξη της Τουρκίας που έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Οι διαφορές που αφορούν στις θαλάσσιες περιοχές ευθύνης εύχομαι να επιλυθούν σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας. Όμως πρώτα είναι απαραίτητο να σταματήσει η νοοτροπία που αγνοεί την ύπαρξη της Τουρκίας στην περιοχή, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ανατολική Μεσόγειο. Για τον διάλογο και τη συνεργασία είναι και τώρα στο τραπέζι η πρότασή μας για τη διοργάνωση της Συνόδου της Ανατολικής Μεσογείου. Με τον ίδιο τρόπο πιστεύουμε πως τα προβλήματα στο Αιγαίο πρέπει να επιλυθούν με διμερή διάλογο».

Ο Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ εξέφρασε τα παράπονά του για τη μη αναγνώριση του ψευδοκράτους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο ζήτημα της Κύπρου, η μόνιμη δίκαιη λύση, η οποία θα έχει διάρκεια θα είναι εφικτή μόνο με την προσέγγιση που θα έχει στόχο το αποτέλεσμα που θα είναι ρεαλιστικό. Ένας από τους ηγέτες των δύο λαών του νησιού, που αναγνωρίζει ο ΟΗΕ, έχει τη δυνατότητα να σας απευθυνθεί, όμως δεν είναι δίκαιο ο άλλος ηγέτης να μην μπορεί να απευθυνθεί από το βήμα αυτό», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.