Ρ.Τ.Ερντογάν: «Tα ράφια στην Δύση είναι άδεια ενώ εμείς συνεχίζουμε τον δρόμο μας εν μέσω αφθονίας»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Tα ράφια στην Δύση είναι άδεια ενώ εμείς συνεχίζουμε τον δρόμο μας εν μέσω αφθονίας»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε στα άδεια ράφια στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ και τόνισε ότι στην χώρα του υπάρχει αφθονία.

«Κενά τα ράφια…»

«Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε πως τα ράφια σε Ευρώπη και Αγγλία είναι κενά» είπε ο Τούρκος πρόεδρος κατά την ομιλία του (βίντεο, κάτω) στην τελετή για τη έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου της Άγκυρας.

«Άδεια τα ράφια στην Ευρώπη, άδεια και στην Αμερική» πρόσθεσε.

«Εν μέσω αφθονίας…»

«Ενώ εμείς δόξα τον Αλλάχ, συνεχίζουμε τον δρόμο μας εν μέσω αφθονίας και υπερεπάρκειας» τόνισε, σύμφωνα με τα tourkikanea.

«Αποτρέψαμε τις προσπάθειες αποκλεισμού»

Επίσης, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που έδωσε χθες Πέμπτη στη δημοσιότητα, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της Τουρκικής δημοκρατίας την 29η Οκτωβρίου είπε:

«Καθώς η 100ή επέτειος της Δημοκρατίας μας είναι στον ορίζοντα, δεν θα επιτρέψουμε σε καμία δύναμη, σε κανένα βρώμικο σενάριο, σε καμία ύπουλη επίθεση, που στόχο έχουν να κάνουν την Τουρκία να ολισθήσει, να μας εκτροχιάσει από το δρόμο μας».

«Η ισχυρή υποστήριξη που δώσαμε στους Λίβυους αδελφούς μας, που ήρθαν αντιμέτωποι με τις επιθέσεις των πραξικοπηματιών, και στους Τούρκους του Αζερμπαϊτζάν, που πολεμούσαν κατά της κατοχής στο Καραμπάχ, άλλαξε, δόξα τον Αλλάχ, τη μοίρα και των δύο χωρών» τόνισε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το sigmalive.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Αποτρέψαμε επίσης τις προσπάθειες αποκλεισμού της χώρας μας και της «τδβκ» από τους πόρους υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.