ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σέρνεται» ο Ρ.Τ.Ερντογάν – Νέο βίντεο τον δείχνει να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του

Φούντωσαν και πάλι οι φήμες για την υγεία του

«Σέρνεται» ο Ρ.Τ.Ερντογάν – Νέο βίντεο τον δείχνει να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα νέο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρκετά κουρασμένος και μάλιστα, να σέρνει τα πόδια του.

Στο βίντεο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται αρκετά αδύναμος και εξαντλημένος για να σταθεί στα πόδια του, αφού χρειάστηκε να είναι όρθιος για να δεχθεί τις ευχές διαφόρων πρεσβευτών από άλλες χώρες.

Μετά τη δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, φούντωσαν και πάλι οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα στο παρελθόν που ανέφεραν πως πάσχει από καρκίνο και επιληψία ενώ λέγεται πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι απομονωμένος και συναντά μια ομάδα γιατρών της επιλογής του.

https://twitter.com/muhalifimam__/status/1455101863355891726

Το παλαιότερο βίντεο που τον στηρίζει η Εμινέ

Αρκετοί είναι αυτοί που θυμήθηκαν ένα παλαιότερο βίντεο με τον Ερντογάν, που τον δείχνει και πάλι πολύ κουρασμένο ενώ αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του, Εμινέ, και έναν φύλακα της ασφάλειάς του, από επίσκεψη στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Άλλες φήμες, κάνουν λόγο για άνοια, αναπνευστικά προβλήματα, υψηλούς πυρετούς, τάσεις προς εμετό ακόμα και για εμφυτευμένο καρδιομετατροπέα – απινιδωτή ώστε να παρακολουθούνται οι παλμοί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.