Προκαλεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Ο Μπαχτσελί του πήγε δώρο χάρτη των «τουρκικών χωρών» που περιλαμβάνει την Θράκη και την Κύπρο

Προκαλεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Ο Μπαχτσελί του πήγε δώρο χάρτη των «τουρκικών χωρών» που περιλαμβάνει την Θράκη και την Κύπρο

Με δώρο ένα χάρτη των «τουρκικών χωρών», μέσα στον οποίον συμπεριλαμβάνονται τουρκόφωνες χώρες της κεντρικής Ασίας αλλά και περιοχές που ζουν μουσουλμάνοι που η Τουρκία θεωρεί «ομογενείς», όπως στην Ρωσία, στα νότια Βαλκάνια κ.α., έκανε την εμφάνισή του ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη συνάντηση που είχε με τον Ρ.Τ.Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στον χάρτη εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνεται η Θράκη και η Κύπρος.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, όπου συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και την πορεία της συνεργασίας τους.

Πριν από το ιδιαίτερο τετ α τετ, ο Τούρκος πρόεδρος και ο Μπαχτσελί πόζαραν κρατώντας τον χάρτη ενώ η φιλοκυβερνητική Yeni Safak γράφει: «Ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο πρόεδρος του MHP Μπαχτσελί πόζαραν με τον τουρκικό παγκόσμιο χάρτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.