ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας και οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας και οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας»

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε νέους.

Διάχυτος είναι ο εκνευρισμός του Ερντογάν με τις εξελίξεις της οικονομίας στη χώρα του, με τον Τούρκο πρόεδρο να επιδίδεται, κατά την προσφιλή του τακτική, σε νέο κρεσέντο αποπροσανατολισμού.

«Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι θόλοι είναι τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας και οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας. Τίποτα δεν μπορεί να μας υποδουλώσει. Κι ας έρθουν πάνω μας κατακλυσμοί και ηφαίστεια εμείς είμαστε αυτοί που οι πρόγονοι μας που είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς, δεν γονάτισαν ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

«Επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί και σε μας το παιχνίδι που έπαιξαν από το Ιράκ μέχρι τη Συρία, από τη Λιβύη μέχρι και το Σουδάν. Με τη βοήθεια του Θεού και την θέληση του λαού μας καταφέραμε να ξεφύγουμε από όλα αυτά που είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών του αιώνα. Τώρα τον ίδιο αγώνα δίνουμε στην οικονομία», πρόσθεσε.

Στο Κατάρ για επενδύσεις

Η προσπάθεια του Ταγίπ Ερντογάν για προσέλκυση επενδύσεων συνεχίζεται καθώς μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σήμερα μεταβαίνει για τον ίδιο λόγο στο Κατάρ.

Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επισκέφθηκε την τουρκική στρατιωτική βάση που υπάρχει στο Κατάρ από όπου και «υποσχέθηκε» πως η Άγκυρα θα προστατεύσει εκτός από τα δικά της, και τα «δικαιώματα» των αδελφών της στην Κύπρο, τη Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας εργάζονται σκληρά όσο ποτέ στην ιστορία της χώρας, για να προστατέψουν όχι μόνο τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας, αλλά και των αδελφών μας στην Κύπρο στη Λιβύη, στο Αζερμπαϊτζάν και όλων των αδελφών και συμμάχων μας», είπε ο Τούρκος αξιωματούχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.