ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο στρατός μας των τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο στρατός μας των τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών»

Μετά τις τεράστιες συμφωνίες που υπέγραψε η Άγκυρα με την Ντόχα, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε για την Τουρκία των τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών.

Απευθυνόμενος σε άνδρες της τουρκικής στρατιωτικής βάσης στο Κατάρ, ο Ερντογάν τους τόνισε: «Εσείς είστε η κόρη οφθαλμού του έθνους μας. Εσείς είστε πηγή ασφαλείας τόσο για τους πολίτες μας όσο και για τους φίλους μας (…) Ο ηρωικός μας στρατός, σε τρεις ηπείρους και σε επτά θάλασσες, όπως συνέβαινε επί αιώνες έτσι και τώρα, εκπληρώνει τις αποστολές που του αποδίδονται, ακόμη και αν χρειαστεί με τίμημα τις ζωές τους» δήλωσε.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε παράλληλα και στις επενδύσεις του Κατάρ στην Τουρκία, καθώς και στην υποστήριξη του εμιράτου προς την τουρκική οικονομία. «Στη χώρα μας υπάρχουν πολλές επενδύσεις του Κατάρ με πρώτη την αμυντική βιομηχανία (…)Επίσης στις κερδοσκοπικές επιθέσεις κατά της τουρκικής οικονομίας, το Κατάρ πάντα στάθηκε δίπλα μας, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που αισθάνεται προς την χώρα μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.