Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα μεταβεί στην Αλβανία για να μοιράσει σπίτια σε σεισμόπληκτους

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα μεταβεί στην Αλβανία για να μοιράσει σπίτια σε σεισμόπληκτους

Κατά την επίσημη επίσκεψη της στην Τουρκία, η πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Λιντίτα Νικόλα, έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως δημοσιεύει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Κατά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, η Νικόλα εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για τον ρόλο, τη δέσμευση και την προσωπική συμβολή του Προέδρου Ερντογάν στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων και της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών.

Ευχαριστήρια για την υποστήριξη στο Κοσσυφοπέδιο

«Εκτιμούμε και σας ευχαριστούμε επίσης για τον ρόλο της Τουρκίας ως ισχυρού λόμπι στην αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου στη διεθνή σκηνή, την ισχυρή φωνή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ για τη θεσμοθέτηση των σχέσεων με το Κοσσυφοπέδιο, ως προϋπόθεση για την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια, και θα «θέλαμε επίσης η Τουρκία να συμμετάσχει στη διακοπή της εκστρατείας της Σερβίας να αποσύρει την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου από ορισμένες χώρες».

Η βοήθεια στους σεισμοπαθείς

Ο Νικόλα εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη στον πρόεδρο Ερντογάν για τη βοήθεια που παρείχε η τουρκική κυβέρνηση στην Αλβανία για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού της 26ης Νοεμβρίου 2019 και της πανδημίας και τον ενημέρωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί 524 διαμερίσματα κατοικιών στον δήμο Κουρμπίν και οι οικογένειες περιμένουν να μπουν τον Ιανουάριο του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε εκ νέου την αποφασιστικότητά του για την αμέριστη υποστήριξη προς την Αλβανία, τη διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας και τη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας και έδωσε τα καλά νέα ότι θα έρθει προσωπικά στην Αλβανία για τα εγκαίνια διαμερισμάτων κατοικιών για τις οικογένειες που επλήγησαν στο δήμο Κούρμπιν από τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.