ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Τουρκία είναι έτοιμη να συζητήσει με το ΝΑΤΟ τις ανησυχίες για την αγορά των S-400, δήλωσε ο Χ.Ακάρ

Η Τουρκία είναι έτοιμη να συζητήσει με το ΝΑΤΟ τις ανησυχίες για την αγορά των S-400, δήλωσε ο Χ.Ακάρ

Η Τουρκία είναι έτοιμη να συζητήσει με το ΝΑΤΟ τις ανησυχίες για την αγορά των ρωσικών S-400 , τις δυσκολίες στη χρήση του συστήματος με μαχητικά F-35 , δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, γράφει το Ria Novosti.

“Λέμε: ας μιλήσουμε και ας αποφασίσουμε. Θα εξηγήσουμε γιατί αγοράσαμε τους S-400. Δεν απειλεί κανέναν. Εάν προκαλεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία όταν χρησιμοποιείται με μαχητικά F-35, ας μιλήσουμε και ας το αποτρέψουμε. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να συγκαλέσετε το ΝΑΤΟ. Αυτή είναι η άποψή μας. Πρέπει να προστατεύσουμε 84 εκατομμύρια και 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα της πατρίδας μας από αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις», δήλωσε ο Ακάρ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν σύμβαση για την προμήθεια τεσσάρων τμημάτων του πυραυλικού συστήματος αεράμυνας S-400 ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017, οι παραδόσεις στην τουρκική πλευρά πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι-φθινόπωρο του 2019.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβόλαιο περιελάμβανε μια επιλογή για ένα ακόμη πακέτο συντάγματος S-400. Στα τέλη Αυγούστου 2021, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία για την αγορά ενός δεύτερου συντάγματος S-400 από τη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.