
Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο υπερπτήσεις στις 09:52, στις 09:53 και στις 09:55 στα 19.000 πόδια πάνω από τη Κανδελιούσσα δυτικά της Νισύρου.
Είναι η τρίτη φορά μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του έτους που τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πετά πάνω από την Κανδελιούσσα. Χθες τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV εισήλθε στο FIR Αθηνών, το απόγευμα, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα, δυτικά της Νισύρου, στις 17:51 μ.μ. στα 19.000 πόδια.
Στις 3 Ιανουαρίου είχε πετάξει στα 19.000 πόδια στις 14:48 μ.μ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.